ONTMOET

Christie & Sandra

Wij leren je kijken naar je eigen werk en het op te tillen naar een hoger niveau

- op welk niveau je ook zit!

Betrokken

Mentoring fotografie, Twente, Day in the Life, Midgetgolf in Frankrijk, foto Christie Agema

Open

Zwemmen bij Raquel en Michiel in Moraira, Spanje

Veilig

Fotografie-cursus-fotografie-workshop-Het-echte-leven-fotograferen-Day-in-the-life-foto-Christie Agema Fotografie-93

Wij willen JOU een JUMPstart geven in het (nog) beter fotograferen van het dagelijks leven met veel persoonlijke betrokkenheid in een open en veilige omgeving.

Jump in!

Learn, Reflect & Grow

Dit zijn wij

Wij zijn Christie Agema en Sandra Stokmans, twee van Nederlands eerste award-winning documentaire familiefotografen die de Day in the Life aanpak gebruiken, en familiefotografie commercieel in Nederland op de kaart hebben gezet!

Portret Christie Agema Fotografie
Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Wij hebben in jouw schoenen gestaan en weten hoe het is om te willen fotograferen en te worstelen met instellingen, compositie, licht etc etc ... en toen hebben wij onze liefde gevonden in de documentaire familiefotografie, of the wel Day in the Life. Daarin hebben wij ook onze worstelingen gehad, en nog steeds want wij willen natuurlijk steeds beter worden. Wij blijven daarom in onszelf investeren!

En jij wilt dit ook! 

Daarom hebben wij al onze kennis, kunde en vaardigheden in het VIP programma GO DEEP, de Masterclass Day in the Life, en workshops gestopt, ook voor kinderen! Want wij weten hoe veel foto's ze maken en hoe leuk die het vinden om betere foto's te maken van hun dagelijks leven!

Wij willen JOU een JUMPstart geven in het beter fotograferen van je dagelijks leven of dat van een klant met al onze betrokkenheid in een open en veilige omgeving.

Onze gezamenlijke expertise

Christie is een documentaire familiefotograaf gespecialiseerd in Day in the Life, bruids- geboorte- en newbornfotografie. Zij woont in Ootmarsum, Twente.

Sandra is een documentaire fotograaf die gespecialiseerd is in de Day in the Life aanpak en die deze aanpak overal inzet ook voor het meerendeel van haar zakelijke opdrachten, of dat nou een evenement, personal branding sessie of een ziekenhuisreportage is. Zij woont in Maarssen, Utrecht.

Day in the Life
%
Bruidsfotografie
%
Newbornfotografie
%
Geboortefotografie
%
Evenement fotografie
%
Ziekenhuis reportages of te wel Day in the Hospital
%
Branding- en websitefotografie
%

Ben je klaar om betere foto's te maken?

Ik ben Christie

Ik ben Christie, getrouwd met Miquel, de liefste (en grappigste) man die ik ooit heb ontmoet. We zijn nu 13 jaar samen en in 2006 werd onze oudste zoon Steijn geboren. Steijn is een jongen met een heel zacht en zorgzaam karakter en heeft een echte passie voor voetbal. Alles wat rond is moet aan de voet en vliegt de kamer door.

In 2008 kwam Mees. Een heerlijke eigenwijze jongen met een sterke eigen wil. Sil (2014) is voor ons allemaal een cadeautje. Hij is altijd vrolijk, zingt en is helemaal weg van alles met wielen. Geef hem een autootje en Sil springt een gat in de lucht.

Nu lijkt het bijna alsof mijn gezin perfect is, of niet? Nou nee hoor, af en toe kan ik ze wel achter het behang plakken 😉

Als jongensmoeder moet je opgewassen zijn tegen luidruchtigheid, je prulletjes die kapot vallen (“oeps, sorry mam zag het niet”) en het gaat 9 van de 10 keer over alles van wat in de broek zit en bedekt is voor een reden!

Mijn motto is

"OMDAT ... JE WILT JE HERINNEREN HOE HET VOELDE"

Portret Christie Agema Fotografie
Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Ik ben Sandra

Ik ben Sandra en woon in het heerlijke Maarssen samen met mijn lief Michiel. Mijn hartjes: Tom (2008) is een sociaal, blij, energiek en sportief joch met een passie voor hockey. Marie (2010) is een ietwat verlegen (niet bij ons of mensen waar ze zich fijn bij voelt!) lieve eigenwijze knuffel die lekker haar eigen gang gaat. Zij houdt van Kenpo Karate.

Ik maak foto's omdat ik graag verhalen vertel met beeld. En het gaat voor mij nog verder. Ik maak foto's van mijn eigen gezin om 'het' niet te vergeten. Ik wil dat mijn kinderen hun jeugd herinneren. Hun vader, grootouders, ooms en tantes. Hun moeder."

Soms word ik mij bewust van een moment en dan denk ik: "van dit moment zullen nooit foto's gemaakt worden". Dat ik lekker aan het ravotten ben met mijn oudste of dat ik ineens de voet van mijn jongste in mijn hand voel. Of dat wij met z'n vieren aan tafel zitten te eten , spelletjes aan het spelen zijn of hangen op de bank (met alle rare houdingen die daarbij horen). Gewoon zoals wij zijn en zoals wij altijd doen. Juist die herinneringen die je vormen en later zo dierbaar zijn.

Mijn motto is

"ECHT IS LEUKER DAN PERFECT. ECHT IS PERFECT!"

En wij hebben ook lieve gezellige stagiaires. Deze hebben de aanzet gegeven tot de Tiener Insta cursus!

Stagiaire-Lieke-tijdens-workshop-bij-Christie Agema Fotografie

Lieke

Lieke is 18 en zit in het 3e jaar van de opleiding Fotografie op het ROC van Twente in Enschede. Dit jaar mag ze een tijdlang stage lopen bij Christie Agema, wat zij super leuk vind. Zij heeft gekozen om bij Christie stage te lopen, omdat haar fotografie stijl haar erg interessant leek. Ik vind het leuk dat de foto’s een echt verhaal weergeven. Een moment dat vast gelegd wordt en niet gemaakt. Iets wat moeilijk is om vast te leggen en dus een uitdaging! Daardoor blijft het altijd mooi om niet alleen de foto’s te maken, maar ook om er naar te kijken als ze af zijn. In haar vrije tijd houd ze wel van een gezellig terrasje met vriendinnen😁, gaat naar haar lieve paardjes, luistert ze graag naar muziek en zit met enige regelmaat op de mountainbike.

Tiener-Portret-stagiaire-Het-echte-leven-fotograferen-Sharallya-Sandra-Stokmans-Fotografie

Sharallya

Sharallya is 17 en zit in haar 2de jaar op de Fotovakschool in Apeldoorn. Haar eerste stage wilde ze lopen bij een documentaire fotograaf. Ze kwam uit bij Sandra, "omdat Sandra heel mooi het verhaal kan vastleggen. Ze ziet echt waar het omgaat; het is niet zomaar een 'kiekje' wat Sandra maakt". Sharallya is verder een ex-danser, chocolade addict, natuurliefhebber!

Ben je klaar om betere foto's te maken?