Dé Insta fotocursus voor tieners

Hoe fotografeer ik mijn wereld?

Dé Insta fotocursus

voor tieners

Hoe fotografeer ik mijn wereld?

Ten alle tijden open!

Je bent altijd in de weer met je camera! Daarmee leg je de wereld om je heen nu al vast. Voor Insta, Tiktok, je vrienden, jezelf (‘selfie!’ ✌ ) … je wilt meer. Je wilt betere foto's maken. Geen standaard foto's of selfie's. Foto's die eruit springen!

Insta fotocursus voor tieners, online foto cursus voor tieners bij Het échte leven fotograferen

Maar ... het gaat nu niet zoals jij graag zou willen. Er mist iets of er gaat vaak wat fout.

Bewogen of onscherp. De foto's zien er allemaal beetje hetzelfde eruit, je onderwerpen staan er vaak hetzelfde bij. Het is een beetje saai. Takken of andere voorwerpen door je onderwerp(en), de 'zee loopt leeg' (scheve foto's), met tegenlicht zijn de gezichten te donker, de foto's wazig, de kleuren zijn niet mooi ...

 

HOE GAAF IS DIT!

Een fotografie cursus speciaal voor tieners, voor jou, online via Insta te volgen helemaal in je eigen tijd. En ook nog eens opgezet door tieners en afgemaakt door ons 😄!

Je kunt al het lesmateriaal doornemen doornemen vanaf je eigen kamer op je mobiel of tablet of PC ... wat je wilt. Na elk thema volgt er een super leuke praktische opdracht, bedacht door onze tiener stagiaires, waar je dan aan gaat werken. Op deze manier krijg je de onderwerpen voor een goede verhalende foto onder de knie.

Cursus fotografie-voor-tieners-online-cursus-fotografie-Maarssen-Utrecht-Twente-Overijssel-Het-echte-leven-fotograferen-foto-Sandra-Stokmans-Fotografie_SSF0647

"Ik vond deze cursus leuk, leerzaam, interessant en nog veel meer. Ik zou deze cursus zo nog een keer doen! Ik heb hier veel geleerd en vind fotografie steeds leuker worden. Dank je wel!"
Mare

"Ik vond deze cursus leuk, leerzaam, interessant en nog veel meer. Ik zou deze cursus zo nog een keer doen! Ik heb hier veel geleerd en vind fotografie steeds leuker worden. Dank je wel!"
Mare

Insta fotocursus voor tieners, online foto cursus voor tieners bij Het échte leven fotograferen

WAT GA JE LEREN?

Doel is om betere foto’s te kunnen maken van je eigen leven!

Inbegrepen:

  • Je leert wat een foto goed maakt (wij gaan praten over licht).
  • Je leert beter kijken door je lens, om zo betere foto’s te maken (compositie).
  • En ons geheime ingrediënt om foto's te maken die eruit springen .... (moment)
  • Je gaat aan de slag met praktische oefeningen. Dus lekker oefenen met de camera, zowel buiten als binnen, wat jij zelf wilt.
  • Wij hebben ook nog twee supertoffe bonussen! oa. laten wij zien hoe je met verschillende gratis apps je foto's kunt bewerken.
  • Je hebt 2 maanden toegang tot de gesloten Instagram groep.

DOOR HET VOLGEN VAN DEZE INSTACURSUS, LEER JE ...

  • beter bepalen wat en hoe je fotografeert, zodat je de gewenste uitkomst meer onder controle hebt.
  • gebruik maken van het aanwezige licht, bepalen van je compositie en het zien van de omgeving waarin je je bevindt.
  • foto's maken die echt zullen uitspringen ten opzichte van die van je leeftijdsgenoten.
  • door constructieve feedback te vragen steeds beter kijken naar je eigen foto’s. Dit neem je weer mee de volgende keer dat je fotografeert.

 

TOTALE WAARDE: 249,-

NORMALE PRIJS:

NIET 99,- MAAR,

(incl. BTW)

SLECHTS 59,- EURO

(incl. BTW)

Dit alles onder de bezielende begeleiding van award winnende en ervaren documentair familiefotografen Christie Agema (Ootmarsum) en Sandra Stokmans (Maarssen)!

Dit alles onder de bezielende begeleiding van award winnende en ervaren documentair familiefotografen Christie Agema (Ootmarsum) en Sandra Stokmans (Maarssen)!
Cursus fotograferen voor kinderen-Cursus-basisfotografie-voor-kinderen-Overijssel-Twente-Christie-Agema-Het-echte-leven-fotograferen-2
Cursus fotograferen voor kinderen-Cursus-basisfotografie-voor-kinderen-Overijssel-Twente-Christie-Agema-Het-echte-leven-fotograferen
Cursus basisfotografie kind-cursus-fotograferen-voor-kinderen-Maarssen-Utrecht-Amsterdam-Sandra-Stokmans-Fotografie-aan-het-werk
Cursus fotograferen voor kinderen-Cursus-basisfotografie-voor-kinderen-Maarssen-Utrecht-Amsterdam-Sandra-Stokmans-Het-echte-leven-fotograferen.

"Je kan zelf je fantasie op je foto’s loslaten en er is genoeg tijd om te experimenteren."
Carlijn

"De fotografiecursus was een van mijn leukste workshops ooit. Ik heb geleerd hoe om te gaan met licht in foto’s en pas dit ook nu toe op mijn Instagram foto’s. Het was top!"

Bo

"De fotografiecursus was een van mijn leukste workshops ooit. Ik heb geleerd hoe om te gaan met licht in foto’s en pas dit ook nu toe op mijn Instagram foto’s. Het was top!"
Bo

Informatie

INFORMATIE

  • Je kunt starten wanneer je wilt. Het kan zijn dat gedurende de tijd dat jij bezig bent anderen gaan starten met de cursus.
  • Je werkt online vanuit huis en kan dit doen op je eigen tempo. Je hebt 2 maanden toegang tot de gesloten Instagram groep.
  • De korting of producten die bij deze workshop fotografie horen zijn niet restitueerbaar & niet overdraagbaar.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • GARANTIE: Er geldt een 100% tevredenheidsgarantie.
  • Mocht je nog vragen hebben dan stuur ons gerust een mail via het contact formulier.

Wist je dat onze lieve stagiaires de opzet van deze insta cursus gemaakt hebben?!

Stagiaire-Lieke-tijdens-workshop-bij-Christie Agema Fotografie

Lieke

Lieke is 18 en zit in het 3e jaar van de opleiding Fotografie op het ROC van Twente in Enschede. Dit jaar mag ze een tijdlang stage lopen bij Christie Agema, wat zij super leuk vind. Zij heeft gekozen om bij Christie stage te lopen, omdat haar fotografie stijl haar erg interessant leek. Ik vind het leuk dat de foto’s een echt verhaal weergeven. Een moment dat vast gelegd wordt en niet gemaakt. Iets wat moeilijk is om vast te leggen en dus een uitdaging! Daardoor blijft het altijd mooi om niet alleen de foto’s te maken, maar ook om er naar te kijken als ze af zijn. In haar vrije tijd houd ze wel van een gezellig terrasje met vriendinnen😁, gaat naar haar lieve paardjes, luistert ze graag naar muziek en zit met enige regelmaat op de mountainbike.

Tiener-Portret-stagiaire-Het-echte-leven-fotograferen-Sharallya-Sandra-Stokmans-Fotografie

Sharallya

Sharallya is 17 en zit in haar 2de jaar op de Fotovakschool in Apeldoorn. Haar eerste stage wilde ze lopen bij een documentaire fotograaf. Ze kwam uit bij Sandra, "omdat Sandra heel mooi het verhaal kan vastleggen. Ze ziet echt waar het omgaat; het is niet zomaar een 'kiekje' wat Sandra maakt". Sharallya is verder een ex-danser, chocolade addict, natuurliefhebber!

Insta-fotocursus-voor-tieners-fotografie-voor-tieners-online-cursus-fotografie-Het-echte-leven-fotograferen-foto-Sandra-Stokmans-Fotografie_SSF5473

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Christie is een award winning documentair familie- en bruidsfotograaf. Haar hart ligt bij het vastleggen van gezinnen tijdens alle fases in hun leven. Spontaan, ongedwongen en puur zoals het leven is. Herinneringen voor later, want  "Je wilt je herinneren hoe het leven voelde"

Naast Day in the Life bij gezinnen thuis, legt zij ook veel (grote) families vast die een lang weekend verblijven in Twente.

En is ze geboortefotograaf in de regio Overijssel. Het mogen vastleggen van een van de belangrijkste momenten in het leven van (nieuwe) ouders is een waardevol geschenk voor later

online-cursus-Fotografie-Workshop-Fotografie-Mentoring-Het-Echte-Leven-Fotograferen-foto-Christie-Agema-Fotografie