GRATIS 4-Daagse Foto Challenge

Ga fotograferen,

ook met weinig licht!

HET ÉCHTE LEVEN = HET MOOIST!

202012-Toffe-reacties-foto-challenge-het-echte-leven-fotograferen

Nu wij weer veel thuis zitten, krijgen we veel momenten die te mooi zijn om te laten gaan. Er zijn vast momenten die je heel graag wilt herinneren. Waarvan je later wellicht denkt "had ik daar nou maar een foto van gemaakt!".

Wij willen je helpen om je herinneringen aan deze bijzondere normale dagen te gaan vastleggen!

MAAR HOE FOTOGRAFEER JE MET WEINIG LICHT?

Tijdens de vorige lockdown heb je geprobeerd deze bijzondere tijd vast te leggen. Alleen foto's van de vorige periode vallen je tegen, hoe ga je dat nu doen? Vind jij het ook moeilijk om te fotograferen bij verschillende lichtomstandigheden, binnenshuis?

En dan zul je je wellicht het volgende afvragen:

 • "Hoe zal ik dit nu vastleggen?"
 • "Waar moet ik op focussen?"
 • "Hoe ga ik nu het beste om met het licht die er (niet) is?"

 

Daarom hebben wij deze Challenge ontwikkeld!

Ga fotograferen tijdens deze bijzondere periode,
ook met weinig licht!

documentaire-familiefotografie-Day-in-the-life-kerst-fotosessie-kerst-cadeaus-uitpakken-Sandra-Stokmans-Fotografie_SSF9766

DEZE CHALLENGE GAAT JE INSPIREREN OM ...

documentaire-familiefotografie-Day-in-the-life-winter-sneeuwballen gooien-Maarssen-Sandra-Stokmans-Fotografie_SSF8895

Herken je dit? We get you......wij hadden hier ook moeite mee en we gingen het wel eens uit de weg, maar door veel te oefenen en weten waar je op moet letten is het heel tof om juist hier mee te spelen.

Deze challenge gaat je inspireren om meer foto's te maken van je echte leven! Van 25-28 januari geven wij een gratis challenge waar wij je gaan helpen met beter leren kijken naar licht en hoe je dit kunt aanpakken. Zodat jij deze periode met vertrouwen gaat vastleggen.

Iedereen kan meedoen, of je nu een spiegelreflex (DSRL) camera, een systeem camera of een compact (point&shoot) camera hebt.

WIJ DELEN OOK PRIJZEN UIT!!! 

Wij, Christie Agema en Sandra Stokmans, zijn twee ervaren documentair familiefotografen die onze krachten gebundeld hebben en jullie willen meenemen in onze prachtige Day in the Life wereld.  

Wij zijn er om jullie vragen te beantwoorden en jullie aan te moedigen. 

Tijdens deze 4-daagse online challenge is er ook aan het einde een hele toffe prijs te winnen voor diegenen die lekker actief meedoen!!

documentaire-familiefotografie-Day-in-the-life-kerst-fotosessie-kerst-diner-school-Sandra-Stokmans-Fotografie_SSF8684

GEDURENDE DEZE CHALLENGE GA JE ...

Mastery-Day-in-the-Life-Opleiding-documentaire-familiefotografie-het-echte-leven-fotograferen-handje-foto-Christie-Agema

Leren nadenken en kijken wat je wilt gaan vastleggen.

Verschillende manieren leren hoe je het aanwezige licht kunt 'gebruiken' om een foto te maken.

Het vertrouwen krijgen om te gaan fotograferen ook al zijn de omstandigheden misschien niet zo gunstig.

Print ze uit of stop ze in een fotoalbum!

INFORMATIE

Korte indruk van onze workshop Day in the Life

DATA & PRIJZEN

  • Data : 25-28 Januari
  • Plaats: lekker vanuit huis met je eigen telefoon/computer, en waar je wilt fotograferen.
  • Tarief: GRATIS!
  • Voor wie: 
   • een (beginnend) Day in the Life fotograaf,
   • een blogger of influencer die foto's maakt en gebruikt van het dagelijks leven op social media,
   • een ouder die graag achter de kinderen aanrent met een camera :), en
   • een tiener,
   • Iedereen eigenlijk!
  • Wij gaan er vanuit dat je je camera -enigzins- kent.
  • De korting of producten die bij deze Challenge zijn niet restitueerbaar en niet overdraagbaar
  • Mocht je nog vragen hebben dan stuur ons zeker een mail via het contact formulier.

Jump in!

Learn, Reflect & Grow

Li(e)ve reacties!

Onze fantastische cursisten leggen zelf uit hoe ze bij ons terecht kwamen, waar ze tegen aanliepen, waarom ze voor ons kozen, wat ze als grootste voordeel zien en hun tip! Bekijk ze op onze pagina over de Workshop Day in the Life.

documentaire-familiefotografie-Day-in-the-life-fotosessie-Sinterklaas-Kerst challenge-Christie-Agema-Fotografie

Dit zijn wij

Wij zijn Christie Agema en Sandra Stokmans, twee van Nederlands eerste award-winning documentaire familiefotografen die de Day in the Life aanpak gebruiken, en familiefotografie commercieel in Nederland op de kaart hebben gezet!

Portret Christie Agema-documentaire-familiefotograaf-Day-in the Life-Ootmarsum
Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Wij hebben in jouw schoenen gestaan en weten hoe het is om te willen fotograferen en te worstelen met instellingen, compositie, licht etc etc ... en toen hebben wij onze liefde gevonden in de documentaire familiefotografie, of the wel Day in the Life. Daarin hebben wij ook onze worstelingen gehad, en nog steeds want wij willen natuurlijk steeds beter worden. Wij blijven daarom in onszelf investeren!

En jij wilt dit ook! 

Daarom hebben wij al onze kennis, kunde en vaardigheden in het VIP programma GO DEEP, de Masterclass Day in the Life, en workshops gestopt, ook voor kinderen! Want wij weten hoe veel foto's ze maken en hoe leuk die het vinden om betere foto's te maken van hun dagelijks leven!

Wij willen JOU een JUMPstart geven in het beter fotograferen van je dagelijks leven of dat van een klant met al onze betrokkenheid in een open en veilige omgeving.

Leiden Day in the life, documentaire familie fotografie, documentair familie fotograaf Sandra Stokmans Fotografie

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Christie is een award winning documentair familie- en bruidsfotograaf. Haar hart ligt bij het vastleggen van gezinnen tijdens alle fases in hun leven. Spontaan, ongedwongen en puur zoals het leven is. Herinneringen voor later, want  "Je wilt je herinneren hoe het leven voelde"

Naast Day in the Life bij gezinnen thuis, legt zij ook veel (grote) families vast die een lang weekend verblijven in Twente.

En is ze geboortefotograaf in de regio Overijssel. Het mogen vastleggen van een van de belangrijkste momenten in het leven van (nieuwe) ouders is een waardevol geschenk voor later

Fotografie Workshop en mentoring bij Het Echte Leven Fotograferen, foto door Christie Agema