Online Workshop Day in the Life,

documentaire aanpak

HET ÉCHTE LEVEN = HET MOOIST!

On vacation in the Spain, Moraira, vacation photography, vakantie fotografie, foto door Sandra Stokmans Fotografi

WIL JE BETERE FOTO'S MAKEN?

Wil je betere foto's van het dagelijks leven of van het gezinsleven? Echt weer genieten van het foto's maken, het jezelf daarin ontwikkelen zoals Karla ons teruggeeft. Foto's waarin je kinderen, dierbaren en jezelf in herkent. Foto's waar later met veel plezier naar terug wordt. Foto's waar je klanten zichzelf in herkennen. Herkenbare foto's die je socials een niveau hoger tillen. Kwalitatief goede foto's die het échte leven laten zien en laten voelen!

Ben jij

 • (beginnend) Day in the Life fotograaf,
 • een influencer die foto's maakt en gebruikt van het dagelijks leven op social media of
 • ben jij die ouder die graag achter de kinderen aanrent met een camera 🙂

 

Wij hebben iets super leuks en unieks voor jou waardoor je gegarandeerd anders leert kijken!

ONZE DAY IN THE LIFE WERELD

Wij zijn twee ervaren documentair familiefotografen die onze krachten gebundeld hebben en JOU willen meenemen in onze prachtige Day in the Life wereld!

Jullie vullen elkaar goed aan. Jullie zijn kritisch, op een hele opbouwende en oprechte manier. De feedback op mijn eigen foto's en op foto's van medecursisten vond ik zeer waardevol. Jullie zijn ook heel bereidwillig om al jullie kennis en ervaringen te delen. Heel waardevol!" - Nathalie

In deze online cursus leer je het bijzondere van Day in the Life fotografie, waar je op kan letten en hoe je het aanpakt. Je ziet ons ook echt aan het werk tijdens een Day in the Life sessie; wat echt uniek is! 

Zelf ga je ook aan de slag! En je krijgt 12 weken toegang tot besloten Facebook groep waarin je foto's voor feedback kunt plaatsen, en waar wij om de week een online live Q&A doen.
Wij zijn er om jullie vragen te beantwoorden en jullie aan te moedigen. 

Fotografie Workshop en mentoring bij Het Echte Leven Fotograferen, foto door Christie Agema

KINDEREN DIE ZICHZELF OP FAMILIEFOTO'S ZIEN VOELEN DAT ZE BELANGRIJK ZIJN, GEWAARDEERD WORDEN EN DAT WIJ TROTS OP ZE ZIJN.

Fotografie Workshop Day in the Life, foto van student, trampoline springen, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen

NICOLE | FOTOGRAAF

Ik was op zoek naar nieuwe prikkels om m\'n fotografie te verbeteren, creativiteit weer te laten stromen en daarbij een voorzichtige stap te maken naar documentairefotografie.

Ik twijfelde eigenlijk geen seconde of ik wel/niet mee wilde doen, omdat ik jullie beide volg en steeds weer verrast word door jullie beelden die jullie posten.

De ervaring met de cursus is dan ook zeer goed. Jullie waren super enthousiast, betrokken en enorm open, wat ik erg waardeer. Feedback op eigen foto\'s als op foto\'s van anderen was altijd erg prettig. Jullie waren supersnel met het geven ervan wat erg fijn was en het liet je weer een stapje verder denken of doen.

Ik denk dat de cursus goed is voor zowel (beginnend) fotografen als voor gevorderden, omdat de cursus ieder kan helpen in zijn eigen proces.

Fotografie Workshop Day in the Life, foto van student, trampoline springen, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Fotografie Workshop Day in the Life, foto vader met kinderen bij student thuis, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen

DORIEN | FOTOGRAAF

Day in the life reportages vind ik echt geweldig. Ik maak daarom ook onwijs veel foto's van mijn gezin. Niet geposeerd, precies zoals de kinderen en wij zijn. Toen ik de workshop van Sandra en Christie tegen kwam, dacht ik dus ook meteen die moet ik volgen.

Om mijn kennis te verdiepen en eventueel anders te leren kijken naar waardevolle momenten. Nu is de workshop klaar en kan ik oprecht zeggen dat ik anders kijk. Elke keer ben ik bezig met hoe is het licht, hoe maak ik de foto i.p.v. de foto maken en dan achteraf denken... had ik maar.

De filmpjes die we kregen waren onwijs duidelijk en makkelijk te begrijpen. We kregen opdrachten, super leuk om te doen aangezien je van doen, leert. Ja, een workshop die ik zeker kan aanraden. Na afloop sta je nog steviger achter de camera!

Fotografie Workshop Day in the Life, foto vader met kinderen bij student thuis, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Fotografie Workshop Day in the Life, foto van verjaardag bij student thuis, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen

CARINA | MOEDER

Ik heb een spiegelreflexcamera... Ik maak hier en daar foto's van mijn gezin, vooral tijdens de vakanties. Ik hoop dat ik mijn kinderen later iets mee kan geven waarvan ze denken, voelen en weten: 'Oh ja! Zo ging het écht bij ons', of 'Dat waren echt onze momenten als gezin' en niet alleen de perfecte zonnige vakantieplaatjes.

Deze workshop heeft mij heel veel geleerd. Hoe ik in het dagelijks leven een foto kan maken die bij mij en bij ons als gezin past. Wat is dit mooi, om meegenomen te worden in dit proces door 2 super goede, enthousiaste en ervaren professionals! Het voelt als een voetbaltraining bij een profclub, maar dan een fotografietraining bij twee proffotografen.

Ik merk dat ik niet alleen mijn camera er vaker bij pak, maar ook bewuster foto's ga maken met mijn I-phone. Mijn kinderen leren nu ook steeds meer dat ze niet een duimpje hoeven op te steken naar de camera, maar dat ze 'gewoon' mogen doen en dat dit juist heel tof is op de foto.

Absolute aanrader!

Fotografie Workshop Day in the Life, foto van verjaardag bij student thuis, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Fotografie Workshop Day in the Life, foto bij student thuis, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen

ELIANE | INSTABLOGGER

Bizar dat een telefoon je beeld versmalt. Mijn grootste take-out uit de workshop van Sandra en Christie is wel mijn wereld letterlijk weer te verbreden.

Horizontaal schieten en het licht een mooie spotlight te laten zijn op een moment wat je anders weliswaar niet had geregistreerd. Die nieuwe manier van kijken, verruimt mijn blik en zorgt ervoor dat ik veel meer zie en vastleg. Minder in het \"perfecte plaatje\" denken, meer het \'echte leven\".

Bedankt voor al jullie insights….komt er een vervolg?

 

Fotografie Workshop Day in the Life, foto bij student thuis, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Fotografie Workshop Day in the Life, foto van student, kindjes klimmen op bank, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen

SUSAN | MOMTOG

Ik vind het erg leuk om foto's te maken van mijn dagelijks leven. Ik was op zoek naar tips om hier meer uit te halen en foto's te maken met gevoel. De foto's van Christie en Sandra spreken me erg aan dus ik wilde graag van hun leren!

De workshop heeft me inzichten gegeven om anders te kijken naar licht, mijn foto's en het selecteren van mijn foto's. De workshop was heel interactief en gezellig door alle video's, feedback in de groep en de live Q&A.

Ik zou de workshop aanbevelen aan fotografen die een 365 dagen of 52 weken project doen, die foto's willen maken van hun eigen gezin of willen beginnen met het vastleggen van Day in the life sessies.

Dank voor jullie enthousiasme ik blijf jullie in ieder geval volgen voor mooie plaatjes.

Fotografie Workshop Day in the Life, foto van student, kindjes klimmen op bank, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Fotografie Workshop Day in the Life, Aanbeveling, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Fotografie Workshop Day in the Life, Aanbeveling, Workshops bij Het Echte Leven Fotograferen
Aankleden tijdens Day in the Life Rotterdam voor Project Hartekind, foto door Sandra Stokmans Fotografie

HOE GAAF IS DIT?

EEN ONLINE WORKSHOP OVER DAY IN THE LIFE FOTOGRAFIE

Inbegrepen:

  • 4 modules met videotrainingen (ca. 24) t.w.v. 199,- per module (t.w.v. 796,-)
   • Veel uitleg, filmpjes & resultaten door middel van een echte Day in the Life!!
   • Leuke opdrachten & feedback erop.
   • Bonussen (selectie & bewerking).
  • 3 E-Book's met theorie en veel voorbeelden t.v.w. 99,- per stuk (t.w.v. 297,-)
  • 6x Live Q&A mentorsessies t.w.v. 99 euro per uur (t.w.v. 594,- en dan eigenlijk x2!)
  • 12 weken toegang tot besloten Facebook groep met enthousiaste gelijkgestemden (t.w.v. 99,-)
  • En 12 weken lang onze actieve intensieve betrokken mentoring op zoveel mogelijk ingeleverde foto's t.w.v. 499,- per 4 weken (t.w.v. 1.497,-)!!
  • Na het afsluiten van de Workshop toegang tot onze Incrowd groep op Facebook.

 

TOTALE WAARDE: 4.372,-

NORMALE PRIJS:

NIET 599,- MAAR,

(724,79 incl. BTW)

NU VOOR SLECHTS 399,- EURO

(482,79 incl. BTW)

INFORMATIE

DATA & PRIJZEN

  • Data : #1 feb 2022, #2 mei 2022 en #3 nov 2022
  • Plaats: lekker vanuit huis met je eigen telefoon/computer!
  • Wij gaan er vanuit dat je enigszins je camera kent. Dat je bekend bent met termen als ISO-Diafragma en Sluitertijd.
  • De korting of producten die bij deze workshop fotografie horen zijn niet restitueerbaar en niet overdraagbaar
  • Prijzen zijn exclusief BTW.
  • Mocht je nog vragen hebben dan stuur ons zeker een mail via het contact formulier.
  • Er zijn nog mooie add-ons/extra's zoals extra Mentoring en Samen fotograferen bij te boeken!

De volgende editie start op 2 Mei 2022. Registratie stopt in:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Jump in!

Learn, Reflect & Grow

Li(e)ve reacties!

Onze fantastische cursisten leggen zelf uit hoe ze bij ons terecht kwamen, waar ze tegen aanliepen, waarom ze voor ons kozen, wat ze als grootste voordeel zien en hun tip!

Zet de filmpjes vooral op HD

Leiden Day in the life, documentaire familie fotografie, documentair familie fotograaf Sandra Stokmans Fotografie

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Christie is een award winning documentair geboorte-, familie- en bruidsfotograaf. Haar hart ligt bij het vastleggen van gezinnen tijdens alle fases in hun leven. Spontaan, ongedwongen en puur zoals het leven is. Herinneringen voor later, want  "Je wilt je herinneren hoe het leven voelde"

Naast Day in the Life bij gezinnen thuis, legt zij ook veel (grote) families vast die een lang weekend verblijven in Twente.

En is ze geboortefotograaf in de regio Overijssel. Het mogen vastleggen van een van de belangrijkste momenten in het leven van (nieuwe) ouders is een waardevol geschenk voor later

Geboorte-Avan-Enschede-Overijssel-Christie-Agema (10 van 144)