Het Échte Leven Fotograferen

Opleidingen Day in the Life

Documentaire familiefotografie

Voor
Fotografen
Bloggers
Influencers
Ouders

Opleidingen

Day in the Life fotografie

Voor
Fotografen
Bloggers
Influencers
Ouders

HET ÉCHTE LEVEN
=
HET MOOIST!

Je bent hier aan het juiste adres!

"Jump in!

Learn, Reflect & Grow"

"Praktisch, inspirerend, opbouwend, leerzaam en gewoon super om een kijkje te mogen nemen in jullie ‘ keuken’. Ik heb er echt veel van geleerd, en eerlijk gezegd mis ik het nu al 😂! 👏"

Ellis

Wij leren je kijken naar je eigen werk en het op te tillen naar een hoger niveau

- op welk niveau je ook zit!

Opleidingen

GO DEEP

"Werk aan je unieke zelf"

Dit is het VIP-traject speciaal voor jou ontwikkeld waarbij je gaat werken aan je uniek zelf.

Wij gaan drie maanden één-op-twee werken met jouw eigen leerdoelen! Deze zet jij zelf neer aan het begin van het traject onder andere gestaafd door de Portfolio Review. Elke twee weken heb je dan een persoonlijk (online of offline) coachingsgesprek waarin wij je werk en leerdoelen bespreken. BONUS: Je krijgt ook 6 maanden toegang tot de online leeromgeving van de MASTERY Day in the Life. Hierdoor kun je ook meekijken en leren van het werk van anderen. Je mag ons ook onbeperkt (business) vragen stellen!

€ 2.999,- excl. BTW

Start: wanneer jij wilt!

Mastery Day in the Life

"Persoonlijke & professionele ervaring"

De Mastery Day in the Life is een 6-maanden online coachingsprogramma.

De MASTERY Day in the Life is een 6-maanden online coachingsprogramma waarbij je naast de inhoud en het materiaal van de Workshop Day in the Life, elke maand opdrachten krijgt en de foto's inlevert voor een live critique. Je leert jouw werk, en dat van anderen, analyseren en verbeteren. En dit alles in een veilige, betrokken, warme online omgeving - een gesloten Facebook groep.

€ 1.999,- excl. BTW

Start: Mei en Nov

Workshop Day in the Life

"Leer je échte leven beter fotograferen"

De kennismaking online Workshop Day in the Life voor jezelf of voor klanten.

De WORKSHOP Day in the Life is de online workshop waarbij je echt leert om je échte leven - of dat van je klant - beter te gaan fotograferen. De workshop zit boordevol informatie, filmpjes en er wordt door ons op al de foto’s constructieve feedback gegeven. Daarin leer je het bijzondere van Day in the Life fotografie, waar je op kan letten en hoe je het aanpakt. Je ziet ons ook echt aan het werk tijdens een Day in the Life sessie; wat echt uniek is! En zelf ga je ook aan de slag!

€ 399,- excl. BTW | start #1 maart 2022, #2 mei 2022 en #3nov 2022

Start: wanneer jij wilt!

Voor de fotografen - ook als je in loondienst bent - onder jullie kijk eens op voor een optie tot 80% financiering (!!): "Als jij investeert in je eigen professionele toekomst, dan investeren wij met je mee!” is de slogan van Werktuig PPO!

Uniek is dat je ons echt aan het werk ziet tijdens een Day in the Life sessie!

Extra's

Mentoring

"Bouw een fundament of herontdek jezelf"

Wij verschillende mentor opties die je kunt afnemen.

Bij de mentoring gaat het meestal om het bouwen van een fundament of het herontdekken van jezelf. Je kiest zelf het aantal uur van 1-op-1 of 1-op-2 (!) mentoring; laatste heeft als voordeel dat je verschillende invalshoeken krijgt! Dit alles gebeurt online (of offline bij fotograaf thuis / kantoor). Ook hebben wij trajecten van een kwartaal, half jaar of jaar.

Start: wanneer jij wilt!

Vanaf: € 279,- excl. BTW 3 uur 1-op-1 mentoring (in 1 keer)

Add-On Review je werk: € 99,- per uur excl. BTW

Samen fotograferen!

"Begeleiding in-het-veld"

Dit is persoonlijke in het veld begeleiding door een van ons.

Naast de workshop, masterclass en GO DEEP VIP-programma hebben wij verschillende mentor opties die je kunt afnemen bij ons. Je kunt zelf ook aangeven bij wie je dat graag zou willen doen. Wat heel tof is, is de optie Samen fotograferen! Dit is persoonlijke in het veld begeleiding door een van ons. Hoe gaaf is dat?!

Start: wanneer jij wilt!

€ 749,- excl. BTW

"Het voelt als een voetbaltraining bij een profclub, maar dan een fotografietraining bij twee proffotografen."
Carina

"Het voelt als een voetbaltraining bij een profclub, maar dan een fotografietraining bij twee proffotografen."
Carina

Ben je klaar om betere foto's te maken?

Dit zijn wij

Wij zijn Christie Agema en Sandra Stokmans, twee van Nederlands eerste award-winning documentaire familiefotografen die de Day in the Life aanpak gebruiken, en familiefotografie commercieel in Nederland op de kaart hebben gezet!

Portret Christie Agema Fotografie
Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Wij hebben in jouw schoenen gestaan en weten hoe het is om te willen fotograferen en te worstelen met instellingen, compositie, licht etc etc ... en toen hebben wij onze liefde gevonden in de documentaire familiefotografie, of the wel Day in the Life. Daarin hebben wij ook onze worstelingen gehad, en nog steeds want wij willen natuurlijk steeds beter worden. Wij blijven daarom in onszelf investeren!

En jij wilt dit ook! 

Daarom hebben wij al onze kennis, kunde en vaardigheden in het VIP programma GO DEEP, de Masterclass Day in the Life, en workshops gestopt, ook voor kinderen! Want wij weten hoe veel foto's ze maken en hoe leuk die het vinden om betere foto's te maken van hun dagelijks leven!

Wij willen JOU een JUMPstart geven in het beter fotograferen van je dagelijks leven of dat van een klant met al onze betrokkenheid in een open en veilige omgeving.

Boek een mentortraject of een workshop!

"Ik fotografeer al een poos. Het heeft mij echt een boost energie gegeven. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd (terwijl ik dacht al best wat te weten). De persoonlijke betrokkenheid van Christie en Sandra geven de cursus echt heel veel waarde. Topservice. Echt een vip programma!"
Annette

"Ik fotografeer al een poos. Het heeft mij echt een boost energie gegeven. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd (terwijl ik dacht al best wat te weten). De persoonlijke betrokkenheid van Christie en Sandra geven de cursus echt heel veel waarde. Topservice. Echt een vip programma!"
Annette

Jump in!

Learn, Reflect & Grow

Wil je zelf graag betere foto's maken van je dagelijks leven?

8 tips om betere foto's te maken van je dagelijks leven, Gratis E-book vanSandra Stokmans Fotografie