Cursussen fotografie

Hoe maak ik betere foto's van mijn wereld?

Voor
Tieners
Kinderen

Cursussen fotografie

Hoe maak ik betere foto's van mijn wereld?

Voor
Tieners
Kinderen

HET ÉCHTE LEVEN
=
HET MOOIST!

Je bent hier aan het juiste adres!

"Jump in!

Learn, Reflect & Grow"

"Ik vond het leuk en heb veel geleerd. Het is ook interessant. Ik ga echt mijn best doen om meer foto's maken. Leuk was het zeker, ik heb veel plezier gehad! Misschien word ik later ook fotograaf? Bedankt, liefs Lauren"

Cursus fotograferen voor kinderen-Cursus-basisfotografie-voor-kinderen-Maarssen-Utrecht-Sandra-Stokmans-Het-echte-leven-fotograferen

Fotografie cursussen speciaal voor kinderen, voor tieners, voor jou!

Doel is om betere foto’s te kunnen maken van je eigen leven!

Opleidingen

Voor kinderen

"Hoe leer ik fotograferen?"

Curussen basisfotografie voor kinderen in Maarssen of Ootmarsum

Voor tieners

"Hoe fotografeer ik mijn wereld?"

Online cursus speciaal voor tieners gemaakt!

"Ik vond het leuk dat we de natuur in mochten en met zijn tweeën mochten werken. Ook dat je niet persé geposeerd hoeft te staan, maar dat het ook spontaan mag zijn. Ik heb geleerd wat voor een soorten licht je hebt ... dat je dan een nog mooier beeld kan krijgen."
Senna

"Ik vond het leuk dat we de natuur in mochten en met zijn tweeën mochten werken. Ook dat je niet persé geposeerd hoeft te staan, maar dat het ook spontaan mag zijn. Ik heb geleerd wat voor een soorten licht je hebt ... dat je dan een nog mooier beeld kan krijgen."
Senna

Ben je klaar om betere foto's te maken?

Dit zijn wij

Wij zijn Christie Agema en Sandra Stokmans, twee van Nederlands eerste award-winning documentaire familiefotografen die de Day in the Life aanpak gebruiken, en familiefotografie commercieel in Nederland op de kaart hebben gezet!

Portret Christie Agema Fotografie
Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Wij hebben in jouw schoenen gestaan en weten hoe het is om te willen fotograferen en te worstelen met instellingen, compositie, licht etc etc ... en toen hebben wij onze liefde gevonden in de documentaire familiefotografie, of the wel Day in the Life. Daarin hebben wij ook onze worstelingen gehad, en nog steeds want wij willen natuurlijk steeds beter worden. Wij blijven daarom in onszelf investeren!

En jij wilt dit ook! 

Daarom hebben wij al onze kennis, kunde en vaardigheden in het VIP programma GO DEEP, de Masterclass Day in the Life, en workshops gestopt, ook voor kinderen! Want wij weten hoe veel foto's ze maken en hoe leuk die het vinden om betere foto's te maken van hun dagelijks leven!

Wij willen JOU een JUMPstart geven in het beter fotograferen van je dagelijks leven of dat van een klant met al onze betrokkenheid in een open en veilige omgeving.

"Ik vond het heel leuk om even foto’s te maken en deep door de buurt te gaan. Ik wil dit altijt doen!"
Jaydean

_Cursus fotograferen voor kinderen-Cursus-basisfotografie-voor-kinderen-Maarssen-Utrecht-Sandra-Stokmans-Het-echte-leven-fotograferen-SSF4212

"Ik vond het heel leuk om even foto’s te maken en deep door de buurt te gaan. Ik wil dit altijt doen!"
Jaydean

_Cursus fotograferen voor kinderen-Cursus-basisfotografie-voor-kinderen-Maarssen-Utrecht-Sandra-Stokmans-Het-echte-leven-fotograferen-SSF4212

Jump in!

Learn, Reflect & Grow

Wil je zelf graag betere foto's maken van je dagelijks leven?

8 tips om betere foto's te maken van je dagelijks leven, Gratis E-book vanSandra Stokmans Fotografie

Ready to learn more? Contact us today for a free quote!