Deze 5 daagse Foto Challenge laat zien hoe enthousiaste ouders of (amateur) fotografen zelfverzekerder worden in moeilijk licht door het leren hoe je foto's kunt maken in allerlei 'real' life situaties.

Doe mee aan deze 'Ga fotograferen, ook bij moeilijk licht!' Challenge, zet je frustratie aan de kant en begin hier met het inzien van wat je camera en jij allemaal al kunnen door met ons te oefenen zodat je jouw dierbare familiemomenten als een pro vast kunt gaan leggen.

Challenge start op 17 Oktober 2022. Registratie stopt in:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Je leert kijken naar het aanwezige licht en hoe je die kunt 'gebruiken' zodat je betere foto's kunt maken van je dagelijks leven.

Je zult inzien dat je camera en JIJ veel meer kunnen dan je denkt waardoor je meer vertrouwen gaat krijgen bij moeilijk licht.

Ook al zijn de omstandigheden misschien niet zo gunstig, door het oefenen en onze feedback zul je steeds meer vooruitgang ervaren in jouw fotografie.

Je krijgt toegang tot onze exclusieve leden Gesloten Challenge Facebook groep, samen met iedereen die meedoet aan deze Challenge.

Elke dag delen wij één opdracht in de groep die je kunt gaan doen en in de reacties kunt plaatsen. Elke opdracht kan in 30 minuten gedaan worden en we staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je ontmoet ook gelijk 'like-minded' mensen, hoe leuk is dat?!

Portret Christie Agema Fotografie

Begeleidt door: Christie & Sandra

Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Welke resultaten hebben recente studenten ervaren na het volgen van onze workshops

202012-Toffe-reacties-foto-challenge-het-echte-leven-fotograferen

Wij willen je helpen om je herinneringen aan bijzondere normale dagen te gaan vastleggen!

INFORMATIE

DATA & PRIJZEN

  • Data: 18-22 April 2022
  • Plaats: lekker vanuit huis met je eigen telefoon/computer, en waar je wilt fotograferen.
  • Tarief: GRATIS!
  • Voor wie: 
   • een (beginnend) Day in the Life fotograaf,
   • een blogger of influencer die foto's maakt en gebruikt van het dagelijks leven op social media,
   • een ouder die graag achter de kinderen aanrent met een camera :), en
   • een tiener,
   • Iedereen eigenlijk!
  • Wij gaan er vanuit dat je je camera -enigzins- kent.
  • De korting of producten die bij deze Challenge zijn niet restitueerbaar en niet overdraagbaar.
  • Mocht je nog vragen hebben dan stuur ons zeker een mail via het contact formulier.

WIJ DELEN OOK PRIJZEN UIT!!! 

Wij, Christie Agema en Sandra Stokmans, zijn twee ervaren documentair familiefotografen die onze krachten gebundeld hebben en jullie willen meenemen in onze prachtige Day in the Life wereld.  

Wij zijn er om jullie vragen te beantwoorden en jullie aan te moedigen. 

Tijdens deze 5-daagse online challenge is er ook aan het einde een toffe prijs te winnen voor diegene die lekker actief meedoet!!

documentaire-familiefotografie-Day-in-the-life-kerst-fotosessie-kerst-diner-school-Sandra-Stokmans-Fotografie_SSF8684

Dit zijn wij

Wij zijn Christie Agema en Sandra Stokmans, twee van Nederlands eerste award-winning documentaire familiefotografen die de Day in the Life aanpak gebruiken, en familiefotografie commercieel in Nederland op de kaart hebben gezet!

Portret Christie Agema Fotografie
Portet Sandra Stokmans-documentaire-familiefotograaf-Utrecht-Day-in the Life

Wij hebben in jouw schoenen gestaan en weten hoe het is om te willen fotograferen en te worstelen met instellingen, compositie, licht etc etc ... en toen hebben wij onze liefde gevonden in de documentaire familiefotografie, of the wel Day in the Life. Daarin hebben wij ook onze worstelingen gehad, en nog steeds want wij willen natuurlijk steeds beter worden. Wij blijven daarom in onszelf investeren!

En jij wilt dit ook! 

Daarom hebben wij al onze kennis, kunde en vaardigheden in het VIP programma GO DEEP, de Masterclass Day in the Life, en workshops gestopt, ook voor kinderen! Want wij weten hoe veel foto's ze maken en hoe leuk die het vinden om betere foto's te maken van hun dagelijks leven!

Wij willen JOU een JUMPstart geven in het beter fotograferen van je dagelijks leven of dat van een klant met al onze betrokkenheid in een open en veilige omgeving.

Li(e)ve reacties!

Onze fantastische cursisten leggen zelf uit hoe ze bij ons terecht kwamen, waar ze tegen aanliepen, waarom ze voor ons kozen, wat ze als grootste voordeel zien en hun tip! Bekijk ze op onze pagina over de Workshop Day in the Life.

documentaire-familiefotografie-Day-in-the-life-fotosessie-Sinterklaas-Kerst challenge-Christie-Agema-Fotografie

Jump in!

Learn, Reflect & Grow

Leiden Day in the life, documentaire familie fotografie, documentair familie fotograaf Sandra Stokmans Fotografie

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Christie is een award winning documentair geboorte-, familie- en bruidsfotograaf. Haar hart ligt bij het vastleggen van gezinnen tijdens alle fases in hun leven. Spontaan, ongedwongen en puur zoals het leven is. Herinneringen voor later, want  "Je wilt je herinneren hoe het leven voelde"

Naast Day in the Life bij gezinnen thuis, legt zij ook veel (grote) families vast die een lang weekend verblijven in Twente.

En is ze geboortefotograaf in de regio Overijssel. Het mogen vastleggen van een van de belangrijkste momenten in het leven van (nieuwe) ouders is een waardevol geschenk voor later

Geboorte-Avan-Enschede-Overijssel-Christie-Agema (10 van 144)

IMPORTANT DISCLAIMER: The results that are shown here does not mean nor guarantee you will get the same results. This site is not a part of FacebookTM website or FacebookTM Inc. Furthermore, this site is NOT in any way FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, inc.